Disclaimer Veganity Foods

Hoewel Veganity Foods haar uiterste best doet om de site in orde te houden staan wij niet in voor de juistheid, volledigheid of actualiteit van de gegevens en inhoud van de site. Veganity Foods aanvaardt dan ook geen enkele vorm van aansprakelijkheid die voortvloeit of verband houdt met het gebruik van de site.

Veganity Foods doet daarnaast haar uiterste best om te zorgen dat de site te allen tijde bereikbaar en werkend is. Echter kan zij hier ook niet voor in staan en indien de site tijdelijk niet bereikbaar is en u daar schade door lijdt, aanvaarden wij ook geen aansprakelijkheid.

Ook is Veganity Foods op geen enkele manier verantwoordelijk en aansprakelijk voor beweringen en meningen uit artikelen of mededelingen op de pagina’s van de site. In geval van directe of indirecte schade die hieruit zou kunnen voortvloeien, accepteert Veganity Foods dan ook geen enkele vorm van aansprakelijkheid.

Soms wordt op onze site gelinkt naar informatie van externe sites of onderzoeken. Deze informatie is door ons niet gecontroleerd op juistheid en wij zijn daar ook niet verantwoordelijk voor.

Veganity Foods behoudt zich het recht om deze disclaimer aan te passen, de meest recente versie vindt u op de site.