pay-off_2

ONTVANG ONS GRATIS VEGANITY WELKOMST-MAGAZINE

VEGANITY FOODS EEN BEDRIJF MET IDEALEN

Wij van Veganity Foods zijn maatschappelijk betrokken bij de wereld om ons heen. Daarom delen wij 1% van onze tijd, onze bruto omzet en producten met anderen die dit goed kunnen gebruiken.

SHARE YOUR FOOD PROGRAM

Annadana Fonds

Sharing Meals

Share the flow, share the food. Wil jij ook je hart laten spreken voor andere mensen dan kan dat. Je kunt bij ons een warme maaltijd kopen/doneren. Wij hebben een speciale toets in de kassa die alle donaties bijhoudt en direct doorstuurt naar de boekhouder. Dit geld wordt door ons apart gehouden, opgespaard en overgemaakt ten bate van het Annadana Fonds in Mysore India. Dit fonds ziet er op toe dat de armen warme maaltijden kunnen nuttigen als zij dit zelf niet kunnen bekostigen.  We beseffen dat we allemaal uniek zijn en onze eigen reis hebben gemaakt in het leven. Door te werken met wat er al is en meer van jezelf te geven creëer je een omgeving van positieve energie. Hierbinnen ontstaat een gezonde voedingsbodem voor het vrijkomen van ieders potentieel en de al bestaande kwaliteiten en vaardigheden van de aanwezige individuen. . Deze “flow” willen we ook graag delen met anderen. Jij ook? Loop dan bij ons binnen en doe mee aan het Share Your Food Program van het Annadana fonds en spreek ons aan.

WIJ GELOVEN IN DELEN

Op onze webpagina GRATIS vind je nog meer dingen die wij doen omdat wij geloven in delen. Geven van jezelf en van je bezit zet vaak een positieve kettingreactie in gang waar we het resultaat niet eens meer van kunnen aanschouwen! We zouden het super vinden als je anderen vertelt over ons! Dat is ook delen! Like of share ons op Facebook of volg ons op twitter (nog niet actief op dit moment) en andere social media en vertel ons wat jou bezig houdt. We zien je graag terug in onze shop!

“Het leven is er om te delen. Overvloed is er om van te genieten. Welvaart is er om te verdelen en heling is er om onze handen naar elkaar uit te steken en te vragen of we elkaar kunnen helpen. De natuur deelt overvloedig met ons, maar geven wij haar gaven en zegeningen wel door? De één kiest voor macht en bezit, de ander voor kracht, helpen en delen. Delen wil zeggen dat je weet dat we allemaal hetzelfde spel spelen. De een deelt geld, de ander kennis en aandacht en weer een ander helpt anderen hun weg te vinden in het leven. Het maakt niet uit hoe en wat je deelt als je maar deelt. De onpersoonlijke liefde is hierin onze grote raadgever.” Citaat van Patty Harpenau (Het geheim van The Secret)

LEEF BEWUST LEEF VEGANITY ● EEN GEZOND ALTERNATIEF