pay-off_2

ONTVANG ONS GRATIS VEGANITY WELKOMST-MAGAZINE

WIJ WILLEN GRAAG IETS EXTRA’S DOEN VOOR ONZE KLANTEN

Wij van Veganity Foods vinden het belangrijk dat iedereen die bewust en gezond wil eten en leven zich bij ons thuis voelt. Gastvrijheid staat bij ons voorop. Daarom geven wij extra service bovenop de gezonde en overheerlijke maaltijden die je elke zaterdag bij ons kunt uitproberen! Hoe wij dit doen?

GRATIS GROENE THEE BIJ ONS IN DE SHOP

Tijdens het wachten op je bestelling krijg  je een gratis groene thee of ice tea aangeboden. Zo kun je even lekker ontspannen terwijl wij jou maaltijd bereiden. Wist je dat groene thee veel gezonde anti-oxidanten bevat die de vrije radicalen in jou lichaam onschadelijk maken?

GRATIS VEGANITY WELKOMST-MAGAZINE

Wij hebben een gratis Veganity welkomst-magazine wat je kunt downloaden als je je inschrijft voor de nieuwsbrief.  In dit Magazine delen wij onze kennis over gezond eten en leven. Je krijgt allerlei info en tips over een bewuste gezonde lifestyle. Ook kunnen er nieuwtjes in staan over over ons bedrijf, de mensen die bij ons werken en hoe wij als bedrijf in de wereld willen staan. We hopen dat dit overeenkomt met jou visie van bewust en gezond willen leven.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het Veganity Welkomst-Magazine geheel gratis!

GRATIS RECEPTEN

Recepten vinden wij belangrijk! Zo kun je snel zelf aan de slag met veganistisch koken zonder suiker en gluten. De recepten zijn te vinden op onze receptenpagina of in ons Veganity Welkomst-Magazine en ze zijn makkelijker als je denkt! Hou onze nieuwspagina in de gaten of schrijf je in voor ons Veganity Welkomst-Magazine .

NIEUWS

Op ons nieuwspagina kunnen wij onze kennis over voeding en gezondheid delen maar wij kunnen ook andere gerelateerde interessante onderwerpen onder de aandacht brengen. Dit kan zijn via een video, via een geschreven artikel of via een foto reportage. Ook kan het zijn dat we een leuk interview publiceren of ingestuurde vragen van lezers beantwoorden. Houdt ons nieuwspagina dus in de gaten.

NIEUWSBRIEF

Wij geven zonodig een nieuwsbrief uit waarin wij jullie op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes van Veganity Foods.  Na aanmelding voor de nieuwsbrief ontvang je een link ter bevestiging van je email adres. Daarna ontvang je onze welkomstbrief en weer een uurtje later onze nieuwsbrief met de link voor het gratis Veganity Welkomst-Magazine.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het Veganity Welkomst-Magazine geheel gratis!

WIJ STAAN VOOR MEER

Wij staan voor meer dan onze shop en onze producten. Wij willen ons verbinden met onze klanten door mee te helpen een groenere en meer sociale wereld om ons heen te creëren. Daarom hebben wij voor minder marge gekozen en voor meer idealisme. Dit uit zich bijvoorbeeld in onze duurzame maar duurdere disposables, in ons gratis magazine waarin wij kennis willen delen over voeding en gezondheid, en in onze duurdere biologische producten die wij toch voor betaalbare prijzen aanbieden.

LEEF BEWUST LEEF VEGANITY ● EEN GEZOND ALTERNATIEF