pay-off_2

ONTVANG ONS GRATIS VEGANITY WELKOMST-MAGAZINE

I AM A B2B

Wat fijn dat je op deze pagina bent beland. Wil jij onze burger op de kaart zetten in jouw horeca gelegenheid of heb jij een winkel met duurzame producten, of ben je een groothandel of industrieel ondernemer. Neem gerust contact met ons op.

PLANTAARDIGE BIO VLEESVERVANGERS EN APPETIZERS

Broodje Veganiy Burger traditioneel

VRIJ VAN TARWE(GLUTEN), SOJA, PINDA, EI, SUIKER, LACTOSE
VRIJ VAN DIERLIJKE GRONDSTOFFEN, EI, MELK, VLEES, KIP, VIS EN SCHAALDIEREN
VRIJ VAN E-NUMMERS,  GMO & MSG
RIJK AAN PLANTAARDIGE PROTEÏNES EN VOEDINGSSTOFFEN
RIJK AAN NATUURLIJKE VOEDINGSVEZELS
BEPERKT IN VET, KOOLHYDRATEN, CHOLESTEROL, EN ZOUT

PRODUCTEIGENSCHAPPEN

Onze producten zijn SKAL gecertificeerd bio vegan en samengesteld uit eiwitbronnen die niet afkomstig zijn van soja, tarwe, lupine, of dierlijke grondstoffen. De door ons gebruikte grondstoffen bevatten van zichzelf geen gluten.  Onze producten zijn licht verteerbaar, hoog in voedingswaarde, uitermate gezond en oprecht duurzaam door het bio en diervrije concept. Er zijn 14 allergenen op de allergenen lijst van de EU vermeld. Deze allergenen komen niet in onze producten voor behalve in de smaak Classic welke het allergeen mosterdzaad bevat.

SMAAK EN PRODUCTONTWIKKELING B2B

Veganity Foods kan B2B voor uw bedrijf of brand,  producten of smaken ontwikkelen die aansluiten bij uw bedrijfswensen. Onze producten zijn leverbaar in elke gewenste smaak, vorm en gewicht. Veganity Foods levert een product af fabriek in verschillende SKU’s. Wij werken samen met Europese retailers, A-merk fabrikanten en allerlei andere partijen binnen de industriële, intermediaire en institutionele markt. Onze productielocaties zijn international gecertificeerd.

 

LEEF BEWUST LEEF VEGANITY ● EEN GEZOND ALTERNATIEF

Laatste blog bericht