pay-off_2

ONTVANG ONS GRATIS VEGANITY WELKOMST-MAGAZINE

I AM A FLEXITARIAN

WELKOM BIJ VEGANITY FOODS!

Wat fijn dat je bij ons op de website rondkijkt! Dankjewel voor je interesse! Uit je keuze voor flexy begrijpen we dat je van gevarieerd en lekker eten houdt maar toch op zoek bent gegaan naar een lekker alternatief. Het kan zelfs zijn dat je een echte Bourgondiër bent die bij een dagje zonder vlees of vis wil en niet altijd zit te wachten op een vegetarisch alternatief als kaas of ei?

Het feit dat je bij ons terecht bent gekomen betekent in ieder geval dat je openstaat voor een nieuwe impuls. Daarbij willen wij je graag bij hepen. Wij willen jou het liefst verrassen met een overheerlijke maaltijd waarbij jij vergeet dat er geen enkel dierlijk product in zit.

LET OP! WIJ ZIJN HIER NIET OM JOU TE BEKEREN OF JOU ONZE FILOSOFIE OP TE DRINGEN

Als je gewoon een dagje zonder vlees of vis wil, om welke reden dan ook, dan zijn wij helemaal blij. En wij vinden dat iedereen vrij is om zijn eigen keuzes te maken. Wederzijds respect voor elkaar staat bij ons voorop. Dus ga met onze producten aan de slag en experimenteer. Daar zijn ze immers voor bedoeld.

OP ONZE RECEPTENPAGINA VIND JE EEN AANTAL HEERLIJKE VOORBEELDRECEPTEN

Deze kunnen jou helpen een dagje zonder te gaan. In onze webshop zie je hoe en vanaf wanneer je daar onze producten kunt bestellen.Want onze producten zijn nu alleen nog te koop in onze shop in Tilburg. Maar daar wordt hard aan gewerkt. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief dan kunnen we je meteen laten weten wanneer we hier meer concreet nieuws over hebben want dat zit er zeker aan te komen.

VEEL PLEZIER MET KOKEN

Laat ons even weten wat je ervan vond op onze social media kanalen….Facebook……… en Instagram……….Als het beviel zullen we heel blij zijn met een volg, like en share actie!

EN VOOR STRAKS: EET SMAKELIJK!

 

LEEF BEWUST LEEF VEGANITY ● EEN GEZOND ALTERNATIEF

Laatste blog bericht