pay-off_2

ONTVANG ONS GRATIS VEGANITY WELKOMST-MAGAZINE

I AM A VEGAN

WELKOM BIJ VEGANITY FOODS!

Je bent hier op precies de goeie plek beland want wij zijn net als jij 100% vegan! For all the good reasons!

WIJ ZOUDEN GRAAG IETS VOOR JOU WILLEN BETEKENEN.

Dus blijven we doen wat we al doen. Daarnaast willen we je graag helpen bij het op tafel zetten van een snelle en supergezonde maaltijd. Eentje waarbij je niet zo lang in de keuken hoeft te staan. Daarom hebben wij een aantal heerlijke snelle en gezonde recepten voor jou op een rijtje gezet. Deze kun je vinden op onze receptenpagina.

AL DEZE RECEPTEN ZIJN SNEL KLAAR EN GEMAKKELIJK TE BEREIDEN

Bovendien weet je zeker, dat als je onze recepten toepast, jij genoeg vitamines, mineralen en proteïnes binnenkrijgt om je gezond en fit te voelen. Hier hebben we veel aandacht aan besteed. Zowel bij het maken van onze recepten als bij het ontwikkelen van onze eigen vegan producten. Voor het gemak geven we je onder aan de pagina onze Veganity Voedingsschijf.

Op onze receptenpagina kun je onze recepten bekijken en in onze webshop zie je hoe en vanaf wanneer je daar onze producten kunt bestellen.Want onze producten zijn nu alleen nog te koop in onze shop in Tilburg. Maar daar wordt hard aan gewerkt. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief dan kunnen we je meteen laten weten wanneer we hier concreet nieuws over hebben want dat zit er zeker aan te komen.

WIJ ZOUDEN HET HEEL FIJN VINDEN ALS JE ONS WIL STEUNEN

Volg, like en share ons dan op Facebook………. en Instagram………….Zo staan we sterker en kunnen gezamenlijk we ons gedachtengoed verspreiden.

 

Veganity voedingsschijf

vf foodtable

EN VOOR STRAKS: EET SMAKELIJK!

 

LEEF BEWUST LEEF VEGANITY ● EEN GEZOND ALTERNATIEF

Laatste blog bericht