pay-off_2

ONTVANG ONS GRATIS VEGANITY WELKOMST-MAGAZINE

I AM A VEGETARIAN

WELKOM BIJ VEGANITY FOODS!

Wat fijn dat je op onze website kijkt. Uit je keuze voor I am a vegetarian begrijpen we dat je vegetariër bent en heel bewust kiest voor wat je eet, for all the right reasons! Wat fijn om te weten dat we bondgenoten zijn. Wij kunnen elkaar versterken! Wij willen, net als jij, ook een betere wereld voor mens, dier en milieu. Dat gaat best ver als je er diep over nadenkt. Ook wij willen een wereld met meer kansen voor mens en dier, door bijvoorbeeld meer kleinschaligheid, schone producten en een schone voedselketen, geen dierenleed, levendige oceanen, groene bossen, schoon regenwater en zo min mogelijk grote droogten, een schone atmosfeer zonder broeikaseffecten, zo min mogelijk restafval en ga zo maar door. Wij dromen net, als jij, van een constructieve wereld vol van overvloed voor alles en iedereen.

VANUIT DIT GEDACHTENGOED ZIJN WIJ VEGANITY FOODS BEGONNEN

Wij wilden onze idealen omzetten in een stukje realiteit, gekoppeld aan ons eigen dagelijks leven. Verander de wereld en begin bij jezelf in de keuken…. Dat alleen heeft al zoveel impact! Wij wilden hierin “all the way” gaan, dus ook geen zuivel, ei of enig ander dierlijk product meer. 100% Bio plantbased free from is in onze beleving nog steeds het hoogst haalbare in alle discussies die er zijn over dier, mens en milieu.

Uit je bezoek aan onze website begrijpen we dat je interesse hebt in wie wij zijn en waar wij voor staan. Wij hopen dat wij jou nu iets meer duidelijkheid hebben kunnen geven en dat we kunnen voldoen aan jou criteria.

OOK WILLEN WE JOU GRAAG IETS MEEGEVEN WAAR JE WAT AAN HEBT.

Op onze receptenpagina kun je onze recepten bekijken.In onze webshop zie je hoe, en vanaf wanneer, je daar onze producten kunt bestellen. Want onze producten zijn nu alleen nog te koop in onze shop in Tilburg. Maar daar wordt hard aan gewerkt. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief dan kunnen we je meteen laten weten wanneer we hier concreet nieuws over hebben want dat zit er zeker aan te komen.

ALS JE ONS WIL STEUNEN IN ONS GEDACHTENGOED ZIJN WE HEEL BLIJ

Volg, like en share ons dan op Facebook……… en Instagram…………. Zo kunnen we elkaar versterken en anderen inspireren ook te gaan nadenken over een schonere en liefdevollere wereld.

EN VOOR STRAKS: EET SMAKELIJK!

 

LEEF BEWUST LEEF VEGANITY ● EEN GEZOND ALTERNATIEF

Laatste blog bericht