pay-off_2

ONTVANG ONS GRATIS VEGANITY WELKOMST-MAGAZINE

I AM GREEN

WELKOM BIJ VEGANITY FOODS!

Wat fijn dat je op onze website kijkt. Uit je keuze voor I am green (lees ik ben voor duurzaamheid) begrijpen we dat je bewust bent van je eigen impact op je omgeving en het milieu.

GOED TE WETEN DAT WE HIERIN BONDGENOTEN ZIJN

Wij willen, net als jij, ook een betere wereld voor mens, dier en milieu. Dat gaat best ver als je er diep over nadenkt. Ook wij willen een wereld met meer kansen voor mens en dier, door bijvoorbeeld kleinschaligheid, schone producten en een schone voedselketen waarbij zo min mogelijk water en energie wordt gebruikt, geen dierenleed, levendige oceanen, groene bossen, schoon regenwater en zo min mogelijk grote droogten, een schone atmosfeer zonder broeikaseffecten, zo min mogelijk restafval en ga zo maar door. Wij dromen net, als jij, van een constructieve en vooral schone wereld vol van overvloed voor alles en iedereen.

VANUIT DIT GEDACHTENGOED ZIJN WIJ VEGANITY FOODS BEGONNEN

Wij wilden onze idealen omzetten in een stukje realiteit, gekoppeld aan ons eigen dagelijks leven. Verander de wereld en begin bij jezelf, in de keuken…. Dat alleen heeft al zoveel impact! Wij wilden hierin “all the way” gaan. 100% Bio plantbased free from producten. In onze beleving nog steeds het hoogst haalbare in alle discussies die er zijn over dier, mens, milieu en duurzaamheid. Alleen al het watergebruik is zo ontzettend veel minder als je voor 100% plantbased kiest.

BEKIJK ONZE PRODUCTPAGINA EENS

Productpagina. dan begrijp je dat wij proberen zo duurzaam mogelijke keuzes te maken. Zo werken wij bijvoorbeeld niet met soja (oerwoudkap) omdat wij dat niet duurzaam genoeg vinden maar ook tarwe laten wij links liggen omdat veel tarwesoorten tegenwoordig een hoog gehalte aan gluten bevatten. Bovendien wordt tarwe vaak genetisch gemanipuleerd en ook daar kiezen wij niet voor. Bekijk hieronder het lijstje met een aantal van onze usp’s. Dit zijn hele bewuste keuzes van ons. Wij

hopen dat wij jou iets meer duidelijkheid hebben kunnen geven over wie we zijn en waar we voor staan en dat we kunnen voldoen aan jou criteria.

EEN AANTAL VAN ONZE USP’S

vrij van tarwe(gluten), soja, pinda, ei, suiker, lactose vrij van dierlijke grondstoffen (ei, melk, vlees, kip, vis, schaaldieren etc) vrij gmo (& msg)

WE WILLEN JOU GRAAG IETS MEEGEVEN WAAR JE WAT AAN HEBT.

Op onze receptenpagina kun je onze recepten bekijken.In onze webshop zie je hoe, en vanaf wanneer, je daar onze producten kunt bestellen.want onze producten zijn nu alleen nog te koop in onze shop in Tilburg. Maar daar wordt hard aan gewerkt. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief dan kunnen we je meteen laten weten wanneer we hier concreet nieuws over hebben want dat zit er zeker aan te komen.

ALS JE ONS WIL STEUNEN IN ONS GEDACHTENGOED ZIJN WE HEEL BLIJ

Volg, like en share ons dan op Facebook……… en Instagram…………. Zo kunnen we elkaar versterken en anderen inspireren ook na te denken over een schonere wereld en het maken van steeds meer duurzame keuzes.

EN VOOR STRAKS: EET SMAKELIJK!

 

LEEF BEWUST LEEF VEGANITY ● EEN GEZOND ALTERNATIEF

Laatste blog bericht