Nominatie Vegan Award 2015 Veganity Foods

Veganity Foods

Veganity Foods

Hallo Allemaal,

We hebben heel goed nieuws. Veganity Foods heeft een nominatie gekregen voor een Vegan Award 2015 categorie Beste Nederlandse Vegan Nieuwkomer. Die award willen wij natuurlijk heel graag winnen! Iedereen kan ons daarbij helpen. Je kunt je stem op ons uitbrengen via de link:

Vegan Award 2015 categorie Beste Vegan Nieuwkomer  categorie Beste Nederlandse Vegan Nieuwkomer.

Je kunt op ons stemmen tot en met 20 oktober 2015. Op 1 November aanstaande worden de winnaars van alle categorieën bekend gemaakt tijdens Vegfest in Utrecht. Een prachtig Vegan evenement in de jaarbeurs te Utrecht. Wij zullen daar met ons bedrijf ook aanwezig zijn met een stand en een kookdemo.

Zeg het voort en deel dit bericht op je social media en onder je vrienden. Neem een kijkje op onze website www.veganityfoods.com of onze Facebookpagina VeganityFoods. Op deze media houden we jullie altijd up to date met onze laatse nieuwtjes en info.

Interesse in ons online lifestyle Veganity e-Magazine? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de website. Je krijgt dan een link in je email box waarin je het Magazine kunt downloaden.

Stemmen jullie ook op ons?

Hartelijke groet van het Veganity Team