ONTVANG ONS GRATIS VEGANITY WELKOMST-MAGAZINE

VEGANITY FOODS EEN BEDRIJF MET IDEALEN

Veganity Foods is het antwoord op lekker, gezond, snel en bewust eten, in één concept aangeboden, zodat het leven een stuk gemakkelijker wordt. Wij kiezen voor gezondheid, mens, dier en milieu. Onze producten zijn volledig plantaardig, voedzaam en van deze tijd. Wij maken burgers en snacks. Deze zijn geschikt voor bij de maaltijd, een feestje, voor bij de borrel of bij u thuis op de bank. Zo is de keuze voor iedereen, om bewuster te eten en te leven, heel gemakkelijk binnen handbereik.

Met het assortiment van Veganity Foods bieden wij een lekker alternatief voor de al bestaande producten die vaak dierlijke grondstoffen, soja, tarwe, gluten, of lupine bevatten. Wij maken gebruik van andere plantaardige oplossingen die tevens geen allergenen bevatten vermeld op de EU lijst. Onze producten worden wel gemaakt in een omgeving waar sporen van gluten, soja, ei en noten aanwezig kunnen zijn. De voeding is zo op elkaar afgestemd dat het, in combinatie met rauwe salade of verse groentes, een volledige maaltijd is. Alle producten zijn licht verteerbaar doch voedzaam.

SMAAK EN PRODUCTONTWIKKELING

Veganity Foods kan voor uw bedrijf of brand, producten of smaken ontwikkelen die aansluiten bij uw bedrijfswensen. Onze producten zijn leverbaar in vele gewenste smaken, vormen en gewichten. Wij werken samen met verschillende internationale partijen binnen de Europese markt. Onze productielocaties zijn internationaal gecertificeerd. (SKAL en IFS)

LIKE EN SHARE
We zouden het fijn vinden als je anderen vertelt over ons! Like of share ons op facebook of volg ons op instagram en vertel ons wat jou bezig houdt.

VEGANITYFOODS ● FOR A HEALTHY AND NATURAL LIFESTYLE