pay-off_2

ONTVANG ONS GRATIS VEGANITY WELKOMST-MAGAZINE

VEGANITY FOODS EEN BEDRIJF MET IDEALEN

Wij staan garant voor biologische, oprecht duurzame, volledig plantaardige, gezonde en lekkere producten van deze tijd. Onze slogan is Leef Bewust, Leef Veganity, een Gezond Alternatief!

Veganity Foods wil graag tegemoet komen aan de vraag naar smakelijke en voedzame producten die 100% plantaardig zijn en geen allergenen bevatten. Wij maken vleesvervangers en appetizers. Deze zijn geschikt voor bij de maaltijd, voor op een feestje, voor bij de borrel of gewoon voor bij u  thuis op de bank. Zo is de keuze voor iedereen om bewuster te eten en te leven heel gemakkelijk binnen handbereik.

Met het assortiment kan Veganity Foods een lekker, gezond en duurzaam alternatief bieden voor de al bestaande producten die vaak dierlijke grondstoffen, soja, tarwe, gluten, of lupine bevatten. Wij maken gebruik van andere plantaardige oplossingen die tevens geen allergenen bevatten. Onze producten worden wel gemaakt in een omgeving waar sporen van gluten, soja, ei en noten aanwezig kunnen zijn.

Ons assortiment is geschikt voor iedereen die lekker plantaardig wil eten. Dit zijn de vegetariërs en veganisten die aanvulling zoeken op hun bestaande keuzes maar ook de vleeseters en de flexetariërs die een dagje plantaardig willen gaan. Tevens kunnen onze producten ook ingezet worden in de horeca of gezondheidssector vanwege het allergeen vrije karakter.  Al onze producten zijn gemaakt met respect voor mens, dier en milieu.

WIJ VERKOPEN BIO VEGAN PRODUCTEN EN TAKE AWAY FOODS, DRINKS EN MAALTIJDEN

Bij ons kun je een heerlijke fruit shake kopen of een lekkere groente juice maar ook een salade met een vegan burger.  Wij bieden verschillende Meal Deals aan voor een gunstige prijs. Deze Meal Deals zijn inclusief een verse juice (lees enzymen) en verse salade (lees vitamines en mineralen). De voeding is zo op elkaar afgestemd dat het een volwaardige maaltijd is, die lekker vult maar waar je toch ook lekker slank bij blijft!

WIJ ZIJN EEN BEDRIJF MET EEN VISIE

Wij geloven in verandering, duurzaamheid, biologisch eten, vrij van dierlijke producten,  vrij van gluten en zo veel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers. Bij ons is alles zo veel mogelijk biologisch en vers gemaakt zowel in onze eigen keuken als op een totaal nieuwe vegetarische biologische product locatie SKAL en IFS gecertificeerd.  Veganity Foods is het antwoord op lekker, gezond, snel en bewust eten, in één concept aangeboden, zodat het leven een stuk gemakkelijker wordt, zonder dat dit ten koste gaat van onze gezondheid, mens, dier en milieu. En wisten jullie al dat al onze disposables bio afbreekbaar zijn? Alles wat bij ons aan disposables de deur uit gaat kan zo in de biobak!

WIJ ZIJN MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN BIJ DE WERELD OM ONS HEEN.

Daarom delen wij 1% van onze tijd, onze bruto omzet en producten met anderen die dit goed kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld door mee te doen aan het Share Your Food Program.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het Veganity Welkomst-Magazine geheel gratis!

LIKE EN SHARE

We zouden het super vinden als je anderen vertelt over ons! Like of share ons op facebook of volg ons op twitter (nog niet actief op dit moment) en andere social media en vertel ons wat jou bezig houdt.

DWAALGEBIED VAN TILBURG

Veganity Foods is gevestigd op de rand van het Radiopleintje. Een uiterst gezellige pleintje om te vertoeven in het dwaalgebied van Tilburg. De ideale plek voor Veganity Foods die echt anders is dan de rest van de stad.

LEEF BEWUST LEEF VEGANITY ● EEN GEZOND ALTERNATIEF